Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України

Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Охарактеризовано приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості. Privatization processes that take place in bakery industry were described.

Опис

Ключові слова

приватизаційні процеси, акціонерні товариства, реструктуризація, демонополізація, privatization processes, stock companies, restructuring, demonopolization, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України / В. Г. Цишевський, В. Г. Пасічник, О. Ф. Крайнюченко, В. К. Костюк // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 1999 р. – К.: УДУХТ, 2000. – Ч. ІІІ – С. 105

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced