Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України
Дата
1999
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Охарактеризовано приватизаційні процеси, що відбуваються у хлібопекарській промисловості.
Privatization processes that take place in bakery industry were described.
Опис
Ключові слова
приватизаційні процеси, акціонерні товариства, реструктуризація, демонополізація, privatization processes, stock companies, restructuring, demonopolization, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Особливості приватизаційних процесів у харчовій промисловості України / В. Г. Цишевський, В. Г. Пасічник, О. Ф. Крайнюченко, В. К. Костюк // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : Матеріали шостої міжнародної науково-технічної конференції, 1999 р. – К.: УДУХТ, 2000. – Ч. ІІІ – С. 105