Композиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» (Патент на корисну модель № 55130)

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена композиція пряно-ароматичної сировини із Закарпатського регіону, яка передбачає застосування 11 трав. Композиція трав, яка має оригінальні органолептичні показник,. використовується для виробництва вермутів. The composition of spicy aromatic raw materials of the Transcarpathian region, which includes the use of 11 herbs, was developed. The composition of herbs that has the original organoleptic measurement is used for the production of vermouth.

Опис

Ключові слова

чебрець, м’ята, пряно-ароматична сировина, Закарпаття, вермут, полин, тимьян, мята, thyme, mint, spicy aromatic raw materials, Transcarpathia, vermouth, tarragon, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент UA 55130 Україна, МКП (2009) С12G 1/00 Композиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» / Білько М. В., Домарецький В. А., Добоній І. В., Троценко Є. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2010 05364 ; заявл. 30. 04. 2010 ; опубл.10. 12. 2010, Бюл. № 23, 2010 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced