Композиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» (Патент на корисну модель № 55130)
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена композиція пряно-ароматичної сировини із Закарпатського регіону, яка передбачає застосування 11 трав. Композиція трав, яка має оригінальні органолептичні показник,. використовується для виробництва вермутів.
The composition of spicy aromatic raw materials of the Transcarpathian region, which includes the use of 11 herbs, was developed. The composition of herbs that has the original organoleptic measurement is used for the production of vermouth.
Опис
Ключові слова
чебрець, м’ята, пряно-ароматична сировина, Закарпаття, вермут, полин, тимьян, мята, thyme, mint, spicy aromatic raw materials, Transcarpathia, vermouth, tarragon, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Патент UA 55130 Україна, МКП (2009) С12G 1/00 Композиція пряно-ароматичної сировини для ароматизованого вина «Букет Закарпаття» / Білько М. В., Домарецький В. А., Добоній І. В., Троценко Є. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2010 05364 ; заявл. 30. 04. 2010 ; опубл.10. 12. 2010, Бюл. № 23, 2010 р.