Дослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових вин
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені дослідження ароматичного комплексу червоних столових вин. Виявлені класи речовин, які формують аромат червоних столових вин. Встановлено значний вплив групи летких фенолів на аромат червоних столових вин.
Complex aroma of red table wines were investigated. The classes of substances that form the aroma of red table wines have been identified. Significant impact of volatile phenols in the aroma of red table wine has been established.
Complex aroma of red table wines were investigated. The classes of substances that form the aroma of red table wines have been identified. Significant impact of volatile phenols in the aroma of red table wine has been established.
Опис
Ключові слова
червоні столові вина, red table wiens, ароматичні речовини, леткі феноли, терпенові спирти, складні ефіри, вищі спирти, альдегіди, substances of aroma, volatile phenols, terpenic alcohols, esters, higher alcohols, aldehydes, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства