Оповіщення персоналу підприємств молочної промисловості в аварійних ситуаціях

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Підприємства молочної галузі є хімічно небезпечними об’єктами. Безпека функціонування підприємства молочної галузі залежить від багатьох факторів: характеру технологічного процесу і надійності обладнання, умов зберігання та транспортування хімічних речовин та інш. Крім того, безпека підприємства залежить, в значній мірі, від рівня організації профілактичної роботи, своєчасного та якісного проведення планових попереджувальних робіт. Оповіщення працюючих та населення є одним із основних завдань захисту у надзвичайних ситуаціях. Dairy industry are chemically dangerous objects. Safety of the operation of the dairy enterprises depends on many factors: the nature of the process and equipment reliability, storage and transportation of chemicals and so on. In addition, enterprise security depends on the level of prevention, timely and quality of scheduled preventive measures. Notification of employees and the public is one of the main tasks of protection in emergencies.

Description

Citation

Оповіщення персоналу підприємств молочної промисловості в аварійних ситуаціях. / Л. П. Нещадим, О. П. Слободян, В. А. Заєць, С. О. Авдієнко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 72-73.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By