Застосування білкового концентрату в технології cироваткових напоїв
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено сироватковий напій, який характеризується в’язкою, однорідною консистенцією з присмаком молочної сироватки та має підвищену біологічну цінність за рахунок внесення сироваткового білкового концентрату та рослинної складової.
Опис
Ключові слова
білковий концентрат, белковый концентрат, protein concentrate, сироватковий напій, сывороточный напиток, drink based on whey, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Грек, О. В. Застосування білкового концентрату в технології сироваткових напоїв / О. В. Грек, Ю. Г. Змієвський, О. О. Красуля // Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв : Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ., 27-28 листопада 2012 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2012. – С. 13-14.