Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на винахід № 6675)

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дані досліджень показали,що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, пектину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукті з лікувально-профілактичними властивостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, pectin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.

Опис

Ключові слова

вершкове масло, пектин, спосіб збагачення, butter, pectin, method of enrichment, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 6675 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб збагачення вершкового масла / Українець А. І., Рашевска Т. О., Вашека О. М.. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20041008761 ; заявл. 26.10.2004 ; опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5, 2005 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced