Особливості акціонування підприємств кондитерської промисловості України

Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуті можливості і особливості акціонування підприємств кондитерської промисловості України Possibilities and features corporatization of confectionery industry of Ukraine

Опис

Ключові слова

форма власності, приватизація майна, акціонерні товариства, ownership, privatization of assets, corporations, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Шаповал, О. Ф. Особливості акціонування підприємств кондитерської промисловості України / О. Ф. Шаповал, П. О. Кошелюк, Т. Г. Бєлова // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції,1999 р. – К.: УДУХТ, 1999. - С. 30-32

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced