Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті висвітлено стан розвитку харчоконцентратної галузі України на сьогоднішній день. Особливу увагу приділено першим і другим обіднім стравам, мюслям, сухим сніданкам, отриманих методом екструзії. Показані основні напрями розвитку харчоконцентратної галузі.
The article presents the current of the Ukrainian food concentrate production nowadays. The special attention has been given to the preparation of the first and second dinner meals, mussels, dried breakfasts, produced by means of extrusion. The main streamlines of the prospective development of the food concentrates industry are shown.

Опис

Ключові слова

харчові концентрати, харчова і біологічна цінність, мюслі, сухі сніданки, екструзійна технологія, food concentrates, food and biological value, mussels, dried breakfasts, extrusion technology, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Перспективи розвитку харчових концентратів в Україні / В. М. Ковбаса // Наукові праці ОНАХТ. - Вип. 30, Т. 2. - С. 173-175.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced