Соуси підвищеної біологічної цінності

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано і розроблено рецептури кулінарних соусів підвищеної біологічної цінності з використанням горохового або соєвого борошна. Determined and invented recipe of souses with high biological nutriment with use of nuts or soya flour.

Опис

Ключові слова

дефіцит білка, deficiency of protein, борошно соєве, soy flour, борошно горохове, pea flour, соус, sauce, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Cоуси підвищеної біологічної цінності / Н. М. Кравчук // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція, 29 жовтня. – К.: НУХТ, 2013. – С. 121-123

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced