Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами експериментальних досліджень визначені розрахункові формули для обчислення теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром на інтервалі температури від 20 до 80 °С .
According to the results of experimental studies determined formulas to calculate the thermophysical properties of condensed milk with sugar in the temperature range from 20 to 80 ° C.
According to the results of experimental studies determined formulas to calculate the thermophysical properties of condensed milk with sugar in the temperature range from 20 to 80 ° C.
Опис
Ключові слова
теплофізичні характеристики, thermal characteristics, design formula, empirical function, condensed milk, розрахункова формула, емпірична функція, молоко згущене, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Скарбовійчук, О. М. Формалізація теплофізичних характеристик згущеного молока з цукром / О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. Г. Федоров // Молочна промисловість. - 2009. - № 5-6 (54/55). - C. 14-15.