Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами експериментальних досліджень методами і засобами теплометрії теплофізичних характеристик знежиреного молока на інтервалі температури від 0 до 90 ºС і масової частки сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) від 0,092 до 0,5 визначені емпіричні залежності вимірюваних характеристик від температури і концентрації СЗМЗ в досліджуваній сировині.
The empirical functions of thermophysical characteristics of defatted milk were estimated on the basis of heatflowmetric researches. As independent variables stand duty temperature (interval 0 – 90 ºC) and concentration of dry milk residuum (0,092 – 0,5).

Опис

Ключові слова

знежирене молоко, skimmed milk, теплофізичні характеристики, емпіричні залежності, thermal characteristics, empirical dependence

Бібліографічний опис

Скарбовійчук, О. М. Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ / О. М. Скарбовійчук, В. Г. Федоров // Пищевая наука и технология/ - Одесса : ОНАПТ, 2011. - № 2 (15). - С. 110–112.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced