Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано доцільність використання насіння льону у технології виготовлення нового виду вершкового масла. Досліджено мікроструктуру водної суспензії насіння льону. The expediency of using flax seeds in the production of new butter. The microstructure of of an aqueous suspension flax seeds.
Опис
Ключові слова
мікроструктура водної суспензії, насіння льону, вершкове масло, microstructure aqueous suspension, flax seed, butter, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Махоніна, М. Ю. Перспективи використання насіння льону як багатокомпонентної системи для харчування і оздоровлення / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Молокопереробка. – 2009. - № 3 (42). – С. 24-27.