Комбінований сусловарильний апарат
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виробництво пива в умовах мі
ні-пивзаводів — порівняно новий
напрямок, тому процеси, що від
буваються при цьому, потребують
дослідження й аналізу.
Установки для приготування
пива невеликої потужності, що їх
нині використовують, споживають
значну кількість енергії, вони до
сить складні й громіздкі, тож вста
новлюють їх на великих площах,
до того ж вони не придатні для ви
користання безпосередньо в за
лах барів, кафе, ресторанів. Beer production in terms of E
no-beer - a relatively new
direction, because the processes of
buvayutsya thus require
research and analysis.
Plants for the preparation of
Beer low power that their
currently used to consume
significant amount of energy they
priorities would need complex and cumbersome, so deter
novlyuyut them over large areas
moreover, they are not suitable for you
directly by the use of
crystals bars, cafes and restaurants.
Опис
Ключові слова
міні-пивоварня, комбінований сусловарильний апарат, апаратурно-технологічна схема, brewery, combined brewing apparatus, hardware and flowsheet, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Чепелюк, О. М. Комбінований сусловарильний апарат / О. М. Чепелюк, С. О. Удодов, В. М. Таран // Харчова і переробна промисловість. — 2009. — 2-3 (354). — С. 27-29.