Функціонування підприємств харчової промисловості України в аспекті розвитку світової продовольчої системи
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
аграрний сектор, світова продовольча система, державна підтримка, експортний потенціал, agriculture, global food system, government support, export potential, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Страшинська, Л. В. Функціонування підприємств харчової промисловості України в аспекті розвитку світової продовольчої системи / Л. В. Страшинська, В. Г. Цишевський // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали ІX міжнар. наук.-техн. конф. – К.: НУХТ, 2005. - Ч ІІ. – С. 69.