Функціонування підприємств харчової промисловості України в аспекті розвитку світової продовольчої системи

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

аграрний сектор, світова продовольча система, державна підтримка, експортний потенціал, agriculture, global food system, government support, export potential, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Функціонування підприємств харчової промисловості України в аспекті розвитку світової продовольчої системи / Л. В. Страшинська, В. Г. Цишевський // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : матеріали ІX міжнар. наук.-техн. конф. – К.: НУХТ, 2005. - Ч ІІ. – С. 69.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced