Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Наведено результати оптимізації технологічного процесу виробництва хліба з борошна з низьким вмістом клейковини з використанням карбюлози. The results of the optimization process of the production of bread flour with low gluten content using karbyulozy.

Description

Citation

Іщенко, Т. І. Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини / Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. І. Дробот // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : Всеукраїнська науково-технічна конференція, 17-20 жовтня 1995 р. – К. : УДУХТ, 1995. – С. 226.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By