Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати оптимізації технологічного процесу виробництва хліба з борошна з низьким вмістом клейковини з використанням карбюлози.
The results of the optimization process of the production of bread flour with low gluten content using karbyulozy.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, karbyuloza, клейковина, gluten, якість, bread, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Іщенко, Т. І. Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини / Т. І. Іщенко, В. Ф. Доценко, В. І. Дробот // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : Всеукраїнська науково-технічна конференція, 17-20 жовтня 1995 р. – К. : УДУХТ, 1995. – С. 226.