Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті представлено результати досліджень впливу температури, тривалості та гідромодуля на процес екстрагування похідних хлорофілу базиліку звичайного сушеного соняшниковою олією та виведено рівняння математичної моделі. The article presents the research results of the influence of temperature, time and hydromodulus on the process of chlorophyll extracting from the dried basil by sunflower oil. The mathematical model of the process has been deduced.

Опис

Ключові слова

кінетики процесу, kinetics of the process, екстрагування, extraction, похідні хлорофілу, chlorophyll derivatives, базилік звичайний, sweet basil, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пелехова, Л. С. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного / Л. С. Пелехова, С. І. Усатюк, Л. Ю. Арсеньєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – 2013. – Випуск 2 (18). – С. 246–251.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced