Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 86685)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Задачею корисної моделі є створення фаршу для удосконалення якiсних та органолептичних показникiв продукту, i покращення засвоювання органiзмом.
The aim is to create a useful model for improving stuffing qualitative and organoleptic indicators of product, i improve digestion of the organism.
Опис
Ключові слова
фарш, напівфабрикат, м’ясо механічного дообвалювання, кулінарні вироби, minced, prepared food, meat doobvalyuvannya mechanical, culinary products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 86685 Україна, МПК (2013.01) А22С 11/00. Фарш для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів / Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Коломієць Н. С., Каліцун М. В., Хоменко О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № 201307802 ; заявл. 19.06.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1.