Стратегія розвитку харчової промисловості Житомирської області

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано сучасний стан розвитку харчової промисловості Житомирської області, а також виробничо-технічну базу, інноваційно-інвестиційну діяльність та фінансовий стан підприємств. Проведений SWOT-аналіз дозволив сформулювати стратегічну мету та основні завдання розвитку харчової промисловості регіону, а також розробити прогнозні показники виробництва харчових продуктів на період до 2015 року. The current state of the food industry in Zhytomyr Oblast, as well as technological base, innovation and investment activities and financial condition. Conducted SWOT-analysis has allowed to formulate strategic goals and main objectives of the food industry in the region and to develop predictive indicators of food production for the period until 2015.

Опис

Ключові слова

збалансований розвиток, агропромисловий комплекс, харчова промисловість, динаміка виробництва продукції, sustainable development, agriculture, food, dynamics of production, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Стратегія розвитку харчової промисловості Житомирської області / Л. В. Страшинська // Стратегія розвитку України. Науковий журнал. Економіка. Соціологія. Право. – 2004. – № 3– 4. – С. 695-702.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced