Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено хімічний склад олійних шротів та розглянуто перспективи їх використання у технологіях нових харчових продуктів. The chemical composition of oil cakes has been studied. The prospects of their use in technologies of new food products have been viewed.
Опис
Ключові слова
олійний шрот, oil cake, харчова цінність, nutrition value, функціональна добавка, functional ingredient, харчові продукти, food products, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Іванов, С. В. Дослідження хімічного складу шротів олійного виробництва як добавки у виробництві харчових продуктів / С. В. Іванов, А. І. Радзіховська, С. І. Усатюк // // Якість і безпека харчових продуктів : міжнар. наук.-практ. конф., 14-15 листоп. 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 196–197.