Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначення

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з формування функціонально-технологічних властивостей арахісу за використання сушіння зі змішаним тепловідведенням. Отримана сировина може бути залучена в низці технологій нових харчових продуктів зі спрямованою фізіологічною дією. Conducted a study on the formation of functional and technological properties of peanuts with dried mixed heatsink. The resulting product may be involved in a number of new technologies directed foods physiological effect.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, арахіс, сушіння, функціонально-технологічні властивості, confectionery products, peanuts, drying, functional and technological properties, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Формування функціонально-технологічних властивостей арахісу для кондитерських виробів функціонального призначення / В. В. Євлаш, Є. О. Ковальова, С. О. Нікітін, та ін. // Якість і безпека харчових продуктів : міжнарода науково-практична конференція, 14-15 листопада 2013 р. –К.: НУХТ, 2013 р. – С. 201-202.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced