Спосіб одержання пісочного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 36480)

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб одержання пісочного напівфабрикату, який включає процес приготування цукрово- масляної маси, заміс тіста та випікання, який відрізняється тим, що на етапі одержання збитої цукрово-масляної маси додають покращувачі структури добавки – 0,3-0,7 % дифосфату натрію і 0,3-0,8 % гліцерину, а як борошняна сировина використовується цільнозмелене (або обойного помелу) борошно зерна ячменю. The method for producing semi-finished sand, which process comprises preparing an oil-sugar mass kneading and baking, characterized in that at the stage of knocked sugar mass is added oil-structure improvers additives – 0,3-0,7 % Sodium diphosphate and 0,3-0,8 % glycerol, and as a raw material used wholegrain flour barley flour.

Опис

Ключові слова

цукрова маса, масляна маса, тісто, випікання, дифосфат натрію, гліцерин, sugar supply, oil supply, dough, baking, sodium diphosphate, glycerol, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 36480 UA, МПК 6 А21D13/08. Спосіб одержання пісочного напівфабрикату / Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В., Богомолов О. В., Савгіра Ю. О., Тіщенко Л. М., Полевич В. В., Гарнцарек Б. Ч. ; заявник Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В. – № 99127054 ; заявл. 24.12.1999 ; опубл. 16.04.2001, Бюл. № 3, 2001 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced