Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2003. Dissertation for the degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical industries - National University of Food Technologies, Kiev, 2003.

Опис

Ключові слова

бурякова стружка, пресування, лужне оброблення, пресовий сік, дифузійний сік, втрати цукрози в жомі, sugar beet cossettes, pressing, alkaline treatmen, pressed juice, raw juice, sugar losses in pulp

Бібліографічний опис

Крамар, В. Г. Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; НУХТ. - К., 2003. - 20 с.