Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві
Вантажиться...
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2003. Dissertation for the degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical industries - National University of Food Technologies, Kiev, 2003.
Опис
Ключові слова
бурякова стружка, пресування, лужне оброблення, пресовий сік, дифузійний сік, втрати цукрози в жомі, sugar beet cossettes, pressing, alkaline treatmen, pressed juice, raw juice, sugar losses in pulp
Бібліографічний опис
Крамар, В. Г. Вдосконалення пресово-дифузійної технології сокодобування в цукровому виробництві : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Крамар Володимир Генрієвич ; НУХТ. - К., 2003. - 20 с.