Напої на основі молочної сироватки з пророщеними злаками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті обґрунтовано доцільність внесення продуктів лікувально-профілактичного харчування - пророщених злаків «Прозер» в напої на основі молочної сироватки та наведено результати зміни динамічної в’язкості напоїв в залежності від дози наповнювачів та їх розчинності під часі зберігання.
In the article grounded expedience of bringing of treatment and preventive nutrition - germinated cereals of «Prozer» in drink based on whey and the results of change of dynamic viscidity of drinks depending on the dose of addition and their solubility during storage.

Опис

Ключові слова

молочна сироватка, ступінь розчинення, в’язкість, напій на основі молочної сироватки, пророщені злаки «Прозер», degree of dissolution, viscidity, drink based on whey, of germinated cereals «Prozer», кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Напої на основі молочної сироватки з пророщеними злаками / О. В. Грек, О. О. Красуля // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. - Випуск 27. - С. 366-370.

Зібрання