Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м'ясної,
олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки
якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів,
використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого
обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. The problems of development and improvement of existing technologies meat,
oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and new approaches to assessment
quality and safety of raw materials and products industry based on modern physico-chemical methods,
use of alternative raw materials, advanced technology and energy saving
equipment, improving the efficiency of enterprises.
Опис
Ключові слова
молочна галузь, нетрадиційна сировина, енергозбереження, обладнання, dairy industry, alternative raw materials, energy savings, equipment
Бібліографічний опис
Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки. – К. : НУХТ, 2013. – 169 с.