Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу політермічної
кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах при проведенні додаткової
кристалізації утфелю останнього ступеня кристалізації. Dissertation work is devoted research of process politermal crystallization of
sucrose in mixer crystallizer during further crystallization massecuite latest product.
Опис
Ключові слова
кристалізація, утфель, меляса, міжкристальний розчин, перемішувач-кристалізатор, коефіцієнт динамічної в’язкості, швидкість кристалізації, пересичення, crystallization, massecuite, molasses, syrup purity, mixer-crystallizers, viscosity, crystallization rate, satiety
Бібліографічний опис
Самілик, М. М. Підвищення ефекту політермічної кристалізації сахарози в перемішувачах-кристалізаторах : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Самілик Марина Михайлівна ; НУХТ. - К., 2013. - 20 с.