Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційну роботу присвячено забезпеченню високої якості та безпеки сиру кисломолочного, подовженню строку придатності продукту, а також підвищенню ступеня використання білків молока під час його перероблення. Показано доцільність застосування високотемпературної пастеризації і УВТ- оброблення для поліпшення бактеріальної чистоти молока та забезпечення належного перебігу сквашування. This thesis is devoted to the ensuring high quality and safety of curd cheese, extending the shelf life of the said product and enhancing the grade of the use of milk proteins during the product’s manufacturing process. The reasonability of more intensive pasteurization and UHT treatment regimes than those currently used for the enhancing the microbiological quality of milk and ensuring the normal dynamics of the fermentation process is shown.

Опис

Ключові слова

режими пастеризації, УВТ-оброблення молока, строк придатності, білковий склад, якість, pasteurization conditions, UHT treatment of milk, shelf life, protein composition, quality

Бібліографічний опис

Кострицька, О. О. Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Кострицька Олена Олександрівна ; НУХТ. - К., 2009. - 20 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced