Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена науковому обґрунтуванню та розробці технологічних режимів виробництва твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій. The thesis is devoted to the scientific substantiation and development of technological processes for the production of hard cheese by using starters of mesophilic and thermophilic lactobacteria.

Опис

Ключові слова

технологія, сир твердий, термін визрівання, сирна маса, бактеріальні закваски, technology, cheese hard, ripening, cheese mass, starters

Бібліографічний опис

Бондарчук, З. В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; НУХТ. - К., 2010. - 19 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced