Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена науковому обґрунтуванню та розробці
технологічних режимів виробництва твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій.
The thesis is devoted to the scientific substantiation and development of
technological processes for the production of hard cheese by using starters of mesophilic and thermophilic lactobacteria.
Опис
Ключові слова
технологія, сир твердий, термін визрівання, сирна маса, бактеріальні закваски, technology, cheese hard, ripening, cheese mass, starters
Бібліографічний опис
Бондарчук, З. В. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; НУХТ. - К., 2010. - 19 с.