Інновації в асортименті розсільних сирів

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

РВВ НЛТУ

Анотація

Розглянуто питання щодо інновацій в асортименті та упакуванні м'яких розсільних сирів. Обґрунтовано доцільність і перспективність застосування дієтичної добавки "Ламідан" у виробництві м'яких розсільних сирів. The questions of assortment and innovation in packaging soft brined cheeses. The expediency and prospects of using dietary supplements "Lamidan" in the production of soft brined cheeses.

Опис

Ключові слова

розсільний сир, асортимент, якість, інновація, pickled cheese, innovation, quality, assortment, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Інновації в асортименті розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Сучасні тенденції та проблеми інновацій виробництва товарів і надання послуг : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 7 травня 2008 р. - Л.: РВВ НЛТУ, 2008. – С. 89-93.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced