Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення»
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робоча програма з дисципліни „Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення” розроблена для студентів напряму 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”. В робочій програмі описані предмет, мета дисципліни, її місце та роль у навчальному процесі, визначені цілі навчальної дисципліни, представлені тематичні плани лекційних та практичних занять. Робоча програма містить зміст та розподіл самостійної роботи студентів в розрізі тем курсу, опис форм поточного та підсумкового контролю знань студентів та критерії оцінювання знань, основний та додатковий списки літератури для підготовки з даної дисципліни.
The work program of discipline "Economics hotel and restaurant business and pricing" is designed for students directions 6.140101 "Hotel and restaurant business." The work program describes the subject, purpose and objectives of the discipline, its role and place in the educational process, determined by objective discipline, thematic plans are lectures and practical exercises. The work program describes the content of students 'independent work in the context of the course topics, a description of the current and final control of students' knowledge and assessment criteria of knowledge, the primary and secondary references for training in the discipline.
The work program of discipline "Economics hotel and restaurant business and pricing" is designed for students directions 6.140101 "Hotel and restaurant business." The work program describes the subject, purpose and objectives of the discipline, its role and place in the educational process, determined by objective discipline, thematic plans are lectures and practical exercises. The work program describes the content of students 'independent work in the context of the course topics, a description of the current and final control of students' knowledge and assessment criteria of knowledge, the primary and secondary references for training in the discipline.
Опис
Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, виробнича діяльність, експлуатаційна діяльність, основні й оборотні фонди, трудові ресурси, дохід, витрати, прибуток, hotel and restaurant business, industrial activity, enterprises activities, fixed and circulating capital, labor, income, expenses, profit, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Керанчук, Т. Л. Програма навчальної дисципліни «Економіка готельно-ресторанного бізнесу та ціноутворення» для студентів спеціальності 6. 140101 «Готельно-ресторанна справа» / Т. Л. Керанчук, Т. П. Басюк. - К. : НУХТ, 2011. - 25 с.