Gerodietіс meat products technoljgy enriched with calcium
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This paper presented a method of enrichment of boiled sausages calcium and calcium-additive role in the development Gerontologic diet of meat products.
Опис
Ключові слова
технологія, геродієтичний продукт, м’ясо, технология, геродиетичний продукт, мясо, technology, gerodietic products, meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Peshuk, L. V. Gerodietіс meat products technoljgy enriched with calcium / L. V. Peshuk, O. O. Galenko, О. І. Korshnivska // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25–26 березня 2014. – С. 29–30.