Запобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проводився аналіз небезпеки підприємства молочної галузі на основі розгляду його стан, визначенні можливих аварійних ситуацій, в тому числі і малоймовірних. Визначали наявність небезпечних речовин і матеріалів, небезпечних режимів роботи як обладнання, так і технологічних блоків.

Опис

Бібліографічний опис

Слободян, О. П. Запобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі / О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, В. А. Заєць // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 89-90.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в