Запобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проводився аналіз небезпеки підприємства молочної галузі на основі розгляду його стан, визначенні можливих аварійних ситуацій, в тому числі і малоймовірних. Визначали наявність небезпечних речовин і матеріалів, небезпечних режимів роботи як обладнання, так і технологічних блоків.
Опис
Ключові слова
небезпека, аварія, молочна галузь, опасность, авария, молочная отрасль, hazard, accident, dairy industry, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Слободян, О. П. Запобігання виникненню небезпек на підприємствах молочної галузі / О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, В. А. Заєць // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. - К. : НУХТ, 2014. - С. 89-90.