М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87803)
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблено м’ясний продукт запечений, що містить свинину, нашприцьовану розсолом, який містить в своєму складі сіль кухонну, смако-ароматичну добавку, добавки «Комбі Шинка», «Протемікс 75», «Апроред» та зовні шар із харчової добавки «Братекс Декор». «Протемикс 75
A baked meat product containing pork nashprytsovanu brine containing incorporates salt, taste, aromatic additives, additives' Combi Ham "," Protemiks 75 "," Aprored "and the outside layer of the food additive" Brateks Decor".
Опис
Ключові слова
м’ясний продукт запечений, свинина, шприцювання, розсоли, харчові добавки, baked meat product, pork, extrusion, brines, food additives, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель №87803, МПК А23L1/31.М’ясний продукт запечений / Крижова Ю. П., Манченко А. І. ; патентовласник – НУХТ; заявл. 19.06.2013; опубл. 25.02.2014, Бюл. № 4.