Теоретико-методичні основи аналізу та врахування господарського ризику в діяльності підприємств (на прикладі хлібопекарської галузі)
Вантажиться...
Дата
2006
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено розробці теоретичних, методичних і практичних засад
інтегральної оцінки та врахування ризику в обґрунтуванні основних напрямів ефективного
управління господарською діяльністю підприємств хлібопекарської галузі. Представлена
робота дозволяє дослідити сукупність ризиків господарської діяльності підприємств
хлібопекарської галузі та розробити універсальні рекомендації управління ризиками на єдиній
методичній основі.
The dissertation is dedicated to development of theoretical, methodological and practical
backgrounds of the integral assessment and consideration of risk for justification of the main directions
of effective management of bakeries. The manuscript allows to study all the bakery business risks as a
whole and to develop the universal recommendations of risk management based on the single
methodology.
Опис
Ключові слова
економіка підприємства, ризик, господарський ризик, ризик-менеджмент, фактори ризику, інтегральна оцінка ступеня ризику, enterprise economics, risk, business risks, risk management, risk factors, integrated assessment of the level of risk, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Скопенко, Н. С. Теоретико-методичні основи аналізу та врахування господарського ризику в діяльності підприємств (на прикладі хлібопекарної галузі) : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.06.01 "Економіка, організація і управління підприємствами" / Скопенко Наталія Степанівна ; НУХТ. - К., 2006. - 22 с.