Теоретико-методичні основи аналізу та врахування господарського ризику в діяльності підприємств (на прикладі хлібопекарської галузі)

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено розробці теоретичних, методичних і практичних засад інтегральної оцінки та врахування ризику в обґрунтуванні основних напрямів ефективного управління господарською діяльністю підприємств хлібопекарської галузі. Представлена робота дозволяє дослідити сукупність ризиків господарської діяльності підприємств хлібопекарської галузі та розробити універсальні рекомендації управління ризиками на єдиній методичній основі. The dissertation is dedicated to development of theoretical, methodological and practical backgrounds of the integral assessment and consideration of risk for justification of the main directions of effective management of bakeries. The manuscript allows to study all the bakery business risks as a whole and to develop the universal recommendations of risk management based on the single methodology.

Опис

Ключові слова

економіка підприємства, ризик, господарський ризик, ризик-менеджмент, фактори ризику, інтегральна оцінка ступеня ризику, enterprise economics, risk, business risks, risk management, risk factors, integrated assessment of the level of risk, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Скопенко, Н. С. Теоретико-методичні основи аналізу та врахування господарського ризику в діяльності підприємств (на прикладі хлібопекарної галузі) : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.06.01 "Економіка, організація і управління підприємствами" / Скопенко Наталія Степанівна ; НУХТ. - К., 2006. - 22 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced