Економічні методи регулювання виробництва та реалізації м’ясної продукції в ринкових умовах в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертація є рукописом, який містить: узагальнені теоретичні положення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м’ясних продуктів; аналіз сучасного стану виробництва та реалізації продукції м’ясної промисловості; аналіз впливу податкової, цінової, кредитної політики та інших методів регулювання на ефективність виробництва; розроблені пропозиції щодо вдосконалення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м’ясної продукції та заходи для подолання спаду виробництва в галузі, підвищення ефективності виробництва та забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних м’ясних продуктів.

Опис

Бібліографічний опис

Тарасюк, Г. М. Економічні методи регулювання виробництва та реалізації мясної продукції в ринкових умовах в Україні : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01 / Тарасюк Галина Миколаївна ; УДУХТ. - К., 2001. – 19 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в