Економічні методи регулювання виробництва та реалізації м’ясної продукції в ринкових умовах в Україні
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертація є рукописом, який містить: узагальнені теоретичні положення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м’ясних продуктів; аналіз сучасного стану виробництва та реалізації продукції м’ясної промисловості; аналіз впливу податкової, цінової, кредитної політики та інших методів
регулювання на ефективність виробництва; розроблені пропозиції щодо вдосконалення економічних методів регулювання виробництва та реалізації м’ясної продукції та заходи для подолання спаду виробництва в галузі, підвищення
ефективності виробництва та забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних м’ясних продуктів.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Тарасюк, Г. М. Економічні методи регулювання виробництва та реалізації мясної продукції в ринкових умовах в Україні : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01 / Тарасюк Галина Миколаївна ; УДУХТ. - К., 2001. – 19 с.