Зміна зв’язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідженно процес зміни стану води під час зберігання в м’яких розсільних сирах та аналіз впливу дієтичної добавки “Ламідан” на вміст вологи у розсільному сирі.

Опис

Ключові слова

розсільний сир, зв'язана волога, рассольный сыр, связанная вода, pickled cheese, bound water, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Рябченко, Н. О. Зміна зв’язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Продукты & ингредиенты. – 2012. – № 10 (96). – С. 30-31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced