Мікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено кількісний і якісний склад мікрофлори, як показника безпечності кондитерських виробів.Всі мікробіологічні показники находяться в межах норм встановлених стандартами, що дає змогу рекомендувати нові пастильні вироби щодо безпечного споживання під час тривалого терміну зберігання. Investigated the quantitative and qualitative composition of the microflora, as a measure of safety confectionery vyrobiv.Vsi microbiological parameters are found within the standards set by the standard, so you can recommend new products pastylni for safe consumption during long term storage.

Опис

Ключові слова

безпечність, мікробіологічні показники, бактерії групи кишкової палички, патогенні мікроорганізми, пастильні вироби, safety, microbiological parameters, coliform bacteria, pathogenic microorganisms, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Мікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування / Н. П. Шаповалова // Товарознавство і торговельне підприємництво: дослідження, інновації, освіта мат. : міжнародної науково-практичної конференції. – К., 2011. – C. 131–133.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced