Формування асортименту та якості пастильних кондитерських виробів оздоровчого спрямування у Львівській області

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження з формування асортименту з якісно новим підходом до харчових продуктів, які здатні задовольняти фізіологічні потреби людини в життєво необхідних нутрієнтах, сприяти нормалізації імунного статусу, метаболічних процесів та функціонуванню щітоподібної залози має виключно важливе соціальне і політичне значення, в тому числі з позиції збереження генофонду нації. Розроблені рецептури нових пастильних виробів збагачених мікронутрієнтами. Past studies of the formation range of qualitatively new approach to food that are able to meet the physiological needs of people in vital nutrients contribute to the normalization of the immune status, metabolic processes and functioning schitopodibnoyi cancer is extremely important social and political significance, including the position of preserving the gene pool nation. Developed new recipes pastylnyh products fortified with micronutrients.

Опис

Ключові слова

асортимент, якість, пастильні вироби, корекція йододефіциту, оздоровчий ефект, assortment, quality, pastile products, correction of iodine deficiency, a health effect, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Формування асортименту та якості нових пастильних виробів оздоровчого спрямування в Львівській області / Н. П. Шаповалова // Товари Львівщини на сучасному ринку: позиціонування, безпечність, мерчандайзинг : мат. Всеукраїнської наук. – практ. конф. – ЛІЕТ, 2012. – С. 30–35.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced