Склад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 61598)

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В основу винаходу, що заявляється поставлена задача розширення асортименту пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності, збагачених йодом. The basis of the claimed invention is to expand the range of confectionery pastile increased biological value, fortified with iodine.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, збивні вироби, йод, біологічна цінність, кондитерські вироби, food industry, whipped products, iodine, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 61598 України, МПК A23G 3/24 A23G 3/48. Склад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності. / Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова, заявник і патентовласник Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова. – № u 2010 15473; заяв. 21.12.2010. – опубл. 25.07.2011. – Бюл. № 14.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced