Склад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності (Патент на корисну модель № 61598)
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В основу винаходу, що заявляється поставлена задача розширення асортименту пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності, збагачених йодом.
The basis of the claimed invention is to expand the range of confectionery pastile increased biological value, fortified with iodine.
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, збивні вироби, йод, біологічна цінність, кондитерські вироби, food industry, whipped products, iodine, biological value, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 61598 України, МПК A23G 3/24 A23G 3/48. Склад пастильних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності. / Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова, заявник і патентовласник Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова. – № u 2010 15473; заяв. 21.12.2010. – опубл. 25.07.2011. – Бюл. № 14.