Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров’я людини

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дефіцит таких мікроелементів як цинк, хром, селен призводить до серйозних порушень в організмі людини. Саме тому дана проблема повинна бути детальніше вивчена. Зазначені рекомендовані норми мікроелементів, а також продукти харчування з високим вмістом цинку, хрому та селену. Deficiency of trace elements such as zinc, chromium, selenium leads to serious disorders in humans. That is why this question should be studied more. These recommended rates of micronutrient, and foods high in zinc, chromium and selenium.

Опис

Ключові слова

дефіцит мікроелементів, цинк, хром, селен, добова норма, micronutrient deficiency, zinc, chromium, selenium, daily rate, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Кіркова, М. С. Дефіцит мікроелементів в харчуванні і здоров’я людини / М. С. Кіркова, М. О. Полумбрик // Актуальні задачі сучасних технологій : збірник тез доп. Міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студ., 19–20 груд. 2012 р., м. Тернопіль / Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. – Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012. – С. 273

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced