Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю на підприємствах хлібопекарської галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження якості як важливого резерву збільшення прибутку роботи підприємств хлібопекарської галузі, ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції, потребує оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю продукції.
Quality research as an important reserve increase profits of enterprises bakery industry, production efficiency and competitiveness, need to assess the effectiveness of measures to improve the functioning of the system of quality control.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Труш, Ю. Л. Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Управління сучасним підприємством : матер. VIIІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22- 23 березня 2012 р.: Тези доп. – К.: НУХТ.- 2012. – С. 275.