Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю на підприємствах хлібопекарської галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження якості як важливого резерву збільшення прибутку роботи підприємств хлібопекарської галузі, ефективності виробництва та конкурентоспроможності продукції, потребує оцінки ефективності заходів для підвищення рівня функціонування системи управління якістю продукції. Quality research as an important reserve increase profits of enterprises bakery industry, production efficiency and competitiveness, need to assess the effectiveness of measures to improve the functioning of the system of quality control.

Опис

Бібліографічний опис

Труш, Ю. Л. Оцінка ефективності заходів для удосконалення системи управління якістю на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Управління сучасним підприємством : матер. VIIІ Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22- 23 березня 2012 р.: Тези доп. – К.: НУХТ.- 2012. – С. 275.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в