Порівняльна характеристика солодів, одержаних із ярого та озимого ячменів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена використанню озимого дворядного ячменю для виробництва світлого пивоварного солоду. This paper is devoted to the use of double row winter barley for the production of light malt brewing.

Опис

Ключові слова

ярий ячмінь, озимий, замочування, солодорощення, солод, spring barley, winter, soaking, solodoroschennya, malt, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Кошова, В. М. Порівняльна характеристика солодів, одержаних із ярого та озимого ячменіви / В. М. Кошова, А. В. Бартошак // Хранения и переработка зерна. – 2014. - № 2 (179). - С. 48–50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced