Організація безвідходної переробки нехарчової сировини в м’ясній промисловості
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доцільно використовувати канигу, яка складається з не перетворюваної їжі тварин в вигляді сіна, соломи і інших кормів, при виробництві кормового напівфабрикату, або добрива для сільського господарства.
It is advisable to use kanyhu consisting of not eating animal transformations in the form of hay, straw and other fodder, the production of semi-finished feed or fertilizer for agriculture.
Опис
Ключові слова
зневоднення сировини, безвідходна переробка нехарчової сировини, м’ясна промисловисть, dehydration of raw materials, processing of non-food non-waste materials, meat promyslovyst, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Організація безвідходної переробки нехарчової сировиниго в м'ясній промисловості / І. Г. Бабанов, О. М. Чепелюк, С. В. Гаєвий, В. Г. Васильченко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. — К.: НУХТ, 2012.— С. 23.