Сучасні аспекти харчування населення України
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлена статистика споживання продуктів харчування населення України. Проведений моніторинг стану харчування різних верств населення. Наведені дані, які зазначають біологічні компоненти в найпоширеніших продуктах харчування та їх фізіологічну дію.
The presented statistics of food consumption in Ukraine. The monitoring of the nutritional status of different population groups. These data indicate that biological components of common foods and their physiological effects
Опис
Ключові слова
принципи харчування, principles of nutrition, біологічні компоненти, biological components, структура харчування, structure of power, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Лихолат, О. С. Сучасні аспекти харчування населення України / О. С. Лихолат, Т. Г. Осьмак // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р., м. Київ. — К.: НУХТ, 2012. — Ч. 1. – С. 250-251