ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.

Опис

Ключові слова

стандарт, кафедра технології цукру і підготовки води, standard, сир альбумінний, визначення вмісту жиру, whey cheese, determination of fat content, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

ДСТУ ISO 1854:2005. Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2006. – 12 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced