Спосіб заощадження молочно-білкової сировини
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження дали можливість розробити технологію паст закусочних на основі сиру кисломолочного з нормованим значенням масової частки вологи та стійкою консистенцією. При цьому підвищити харчову та біологічну цінність виробів шляхом збагачення поживними речовинами, розширити асортимент виробів на основі сиру кисломолочного з вітчизняними інгредієнтами, заощадити молочно-білкову сировину.
Past studies have made it possible to develop technology-based pastes snack with cottage cheese normalized values of moisture content and stable consistency. In this case, increase the nutritional and biological value of products by nutrient enrichment, expand the range of products based on cottage cheese with local ingredients, save raw milk-protein
Опис
Бібліографічний опис
Грек, О. В. Спосіб заощадження молочно-білкової сировини / О.В. Грек, О.О. Красуля // Наукові здобутки молоді вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р. - К. : НУХТ, 2011. — Ч. 1. - С. 165.