Регулювання ефективної в´язкості сироваткових напоїв з харчовими волокнами

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив різних видів харчових добавок на зміну ефективної в’язкості сироваткових напоїв при будь-яких температурах та виявлено, що найкраще зв’язують і утримують вологу апельсинові харчові волокна завдяки своїм гідрофільним властивостям та відкритій і розширеній структурі ланки. Хоча при виробництві сироваткових напоїв підвищеної в’язкості інші досліджувані нами рослинні інгредієнти теж забезпечують необхідні реологічні показники і запобігають утворенню осаду. The influence of different types of food additives to change the effective viscosity of whey drink at all temperatures and found that the best bind and retain moisture orange fiber due to its hydrophilic properties and open and enlarged the structure level. Although the production of beverages increased serum viscosity others we have studied herbal ingredients also provide the required rheological parameters and prevent the formation of sludge

Опис

Ключові слова

сироваткові напої, whey beverages, харчові волокна, fiber, в´язкість, viscosity, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Красуля, О. О. Регулювання ефективної в´язкості сироваткових напоїв з харчовими волокнами / О. О. Красуля, М. О. Красуля // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. - К.: НУХТ, 2012. - С. 240-242

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced