Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено вплив хмелю на технологічний процес приготування заквасок та якість хліба. Досліджено вплив способів приготування хмелевих заквасок з борошна пшеничного вищого та першого сорту на якість хліба.
The influence of hop on the tehnological process of leaven making as well as quality of bread has been investigated. The influence of ways of hop leaven-making from wheat flour (extra and first class) to the quality of bread.

Опис

Ключові слова

хміль, закваски, тісто, хліб, hop, ferment, dough, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Рак, В. П. Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках / В. П. Рак,В. Г. Юрчак, Ю. О. Ірха // Наукові праці. - О. : ОНАХТ, 2010 . - № 38. - Т. 1. - С. 200-204.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced