Дослідження ефіроолійних культур як компонентів кормових добавок

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах наведено інформацію про вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники і фізико-механічні властивості ефіроолійних рослин. In the abstracts was produced information about influence mints drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives and physical and mechanical characteristics of ethereality crops.

Опис

Ключові слова

хімічний склад, ефіроолійні культури, фізико-механичні властивості, chemical composition, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Євтушенко, О. О. Дослідження ефіроолійних культур як компонентів кормових добавок / О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : Тези доп. 74-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 21 – 22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 276.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced