Дослідження показників якості прянощів при їх використанні в складі кормів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В тезах наведено інформацію про якісні показники прянощів.In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of spices.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Євтушенко, О. О. Дослідження показників якості прянощів при їх використанні в складі кормів / О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : Тези доп. 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 13 – 14 квітня 2009 р. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 270.