Дослідження показників якості прянощів при їх використанні в складі кормів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В тезах наведено інформацію про якісні показники прянощів.In the abstracts was produced information about qualitative adjectives of spices.

Опис

Бібліографічний опис

Євтушенко, О. О. Дослідження показників якості прянощів при їх використанні в складі кормів / О. О. Євтушенко, О. І. Шаповаленко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ ст. : Тези доп. 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 13 – 14 квітня 2009 р. – К. : НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 270.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в