Technology developing of flax seeds drink
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
At the heart of abstracts is the method of linseed drink production that allows using flax seeds to add it a novel consumer properties. В основу тез покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей.
Опис
Ключові слова
flax seeds, process, therapeutic effect, насіння льону, процес, терапевтичний ефект, семя льна, процесс, терапевтический эффект, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Yanyk, T. Technology developing of flax seeds drink / T. Yanyk, O. Yevtushenko, K. Baranova // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013): Book of Abstracts, 26-29 May 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 242.