Technology developing of flax seeds drink

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

At the heart of abstracts is the method of linseed drink production that allows using flax seeds to add it a novel consumer properties. В основу тез покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей.

Опис

Ключові слова

flax seeds, process, therapeutic effect, насіння льону, процес, терапевтичний ефект, семя льна, процесс, терапевтический эффект, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Yanyk, T. Technology developing of flax seeds drink / T. Yanyk, O. Yevtushenko, K. Baranova // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013): Book of Abstracts, 26-29 May 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 242.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced