Technology developing of flax seeds drink

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

At the heart of abstracts is the method of linseed drink production that allows using flax seeds to add it a novel consumer properties. В основу тез покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей.

Опис

Ключові слова

flax seeds, process, therapeutic effect, насіння льону, процес, терапевтичний ефект, семя льна, процесс, терапевтический эффект, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Yanyk, T. Technology developing of flax seeds drink / T. Yanyk, O. Yevtushenko, K. Baranova // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013): Book of Abstracts, 26-29 May 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 242.